FK PŘÍBRAM
27.04.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
6:3
MFK Chrudim vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 20.,32., 71., 78. Mašek, 62. Jan Řezníček, 85. Langhamer – 2. Coňk, 17. Čejka, 88. Brabec
Žluté karty: F. Novotný, Mašek – Čejka, Fišl, O. Novotný, Hošek
Rozhodčí: Kvítek – Bureš, Líkař
Diváci: 1070
MFK Chrudim:

Floder – Míka, Toml, F. Novotný (90. Borkovec), Kosek – Jan Řezníček – Skwarczek, Langhamer, Záviška (80. Kesner) – D. Látal (90. Bauer), Mašek (82. Zvolánek).

FK PŘÍBRAM:

Melichar – Hošek, Jahić, Fišl, Čejka (63. Fall) – Coňk (79. F. Matoušek), Nečas – Dudl, Švestka (79. Brabec), Hudec – O. Novotný (63. Nkwinga)

Po rychlém vedení přišel debakl

Jan Vostrý

Na půdě Chrudimi jsme sice rychle vedli o dvě branky, ale domácí dokázali zareagovat a nastřílet nám 6 gólů.

S několika novými absencemi jsme šli do zápasu v Chrudimi. S týmem necestoval nemocný Hušbauer i čerstvě zraněný gólman Babka. A ze začátku to vypadalo, že změny v sestavě nám nevadí. Ve druhé minutě zahrával standardku Václav Dudl a na odražený míč si počíhal Matyáš Coňk a šli jsme do vedení - 0:1. Netrvalo to dlouho a při rychlém brejku přihrál Jiří Hudec rozběhnutému Felixovi Čejkovi a ten housličkami skóroval podruhé - 0:2. Domácí Chrudim však brzo našla cestu nejen ke snížení na 1:2 Maškem, ale po nedorozumění v obraně se ten samý hráč nachomýtl i k vyrovnání na 2:2. 

Po změně stran jsme bohužel sledovali demolici našeho týmu. Domácí Řezníček nejprve trefil tyč při střele z vápna a když se o pár minut dostal ke střeleckému pokusu opět, poslal domácí po obratu výsledku do vedení 3:2. Mašek, střelec prvních dvou branek domácích se dostal k dalšímu zakončení v 71. minutě, když hlavičkoval nikým nebráněn a v 78. z další standardky přidal i gól na 5:2 pro MFK. Chrudim přidala ještě jednu branku v 85. minutě po brance ex-příbramského Langhamera. V závěrečných minutách jsme se ještě dočkali snížení, když po našem přímém kopu si domácí vstřelili vlastní gól - 6:3.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School